Vrijblijvende prijsofferte

Uw auto is al tiptop, nu nog uw oprit? U wilt een nieuw terras om geen sprankeltje zon te missen? Of u brengt zelf de zon in huis met die ene mozaïek? Bel Bjorn Manhaeve. Binnen de twee weken staat hij voor uw deur. Om vrijblijvend mee uw wensen uit te denken. En om de prijs daarvan te berekenen. Zo bepaalt u zelf wat binnen uw budget past.

 

Zoals in uw verbeelding

Voor uw bedrijf, praktijk of eigen woning: u hebt iets bijzonders in gedachten. Tegels, natuursteen, platines, mozaïek, eventueel zelfs beton … de keuze is aan u. Geen zin om winkels af te schuimen? Vraag het dan aan Bjorn. Al meer dan tien jaar levert hij vakmanschap in de ruime regio rond Koekelare. Afwerking tot in de puntjes, voor minder gaat hij niet. Want uw wens is zijn wens.

Verzorgde service

Uw vloer, terras, faience of oprit: piekfijn. En de service? Die natuurlijk ook! Want Bjorn voert de volledige procedure zelf uit. Geen misverstanden door tussenpersonen: één contact is van alles op de hoogte. Blijkt er na afwerking iets toch niet tot in de puntjes afgewerkt? Dan komt Bjorn meteen kijken. Zijn fout? Hij herstelt het gratis. Want dát is pas eerlijke service.

 

Een nieuwe grond onder uw voeten? Contacteer vandaag nog Bjorn Manhaeve.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.


Vloerenleggers & mozaïekbewerkers


Alle vloerwerken


Faïences / wandtegels


Natuursteen


Terrassen & opritten


Verbouwingen


Badkamerrenovatie


Manhaeve Bjorn is een geregistreerd aannemer.

Contacteer ons

voor uw vrijblijvende offerte