Manhaeve Bjorn

Aanleg van opritten en terrassen in West-Vlaanderen.

Een terras of oprit aanleggen zorgt voor een aangename overgang tussen je woning en je tuin. Het kan ook het ruimtegevoel van je woning vergroten. Manhaeve Bjorn heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het aanleggen van parkings, terrassen, opritten en klinkerwerken in Brugge en omstreken.

Indien u ervoor kiest om uw oprit of terras te (her)aanleggen, zorgt Manhaeve Bjorn als meewerkend zaakvoerder dat de werken van begin tot eind piekfijn worden uitgevoerd. De huidige situatie wordt uitgebroken, er worden boorden of kantopsluitingen voorzien en er kan een doek of drainage laag aangelegd worden. Uiteraard beschikt Manhaeve Bjorn over een ruime keuze aan tegels, van natuursteen tot kleiklinkers & kasseien. U kan er ook voor kiezen om verschillende materialen te combineren, u kunt hierbij rekenen op een professioneel advies.

Maak een afspraak voor advies.

De huidige situatie wordt uitgebroken, er worden boorden of kantopsluitingen voorzien en er kan een doek of drainage laag aangelegd worden. Uiteraard beschikt Manhaeve Bjorn over een ruime keuze aan tegels, van natuursteen tot kleiklinkers & kasseien. U kan er ook voor kiezen om verschillende materialen te combineren, u kunt hierbij rekenen op een professioneel advies. Terrassen en opritten aanleggen kan in verschillende uitvoeringen en materialen. Welke keuze je uiteindelijk maakt, hangt af van de gewenste stijl en look. De afwerking, zoals bijpassend voegen en verwijderen van de cementsluier, neemt Manhaeve Bjorn ook voor eigen rekening. Zo kan u gerust zijn dat uw terras of oprit tot in de puntjes afgewerkt zal zijn. Ook andere bestratingswerken of het betegelen van uw zwembad behoort tot de expertise van Manhaeve Bjorn. Contacteer hem gerust voor meer info en een vrijblijvende offerte.