Manhaeve Bjorn

Tegelwerken in West-Vlaanderen.

Tegels zijn enorm veelzijdig te gebruiken en in elke ruimte toe te passen. Met tegels zorgt u voor een praktische en duurzame afwerking die goed bestand is tegen invloeden van buitenaf. Bij Manhaeve Bjorn kan u uitgaan van een goede service en professionele afwerking.

Er is bovendien een ruime keuze aan tegels voor zowel binnen als buiten. Er zijn eindeloze variaties mogelijk in elk denkbare kleur en stijl. Dit zorgt voor een unieke uitstraling in uw interieur of buitenshuis voor bijvoorbeeld uw terras of poolhouse. Er kan gekozen worden voor een keramische of natuursteen tegel. Kies in beide gevallen voor een ervaren tegelzetter, zo bent u er zeker van dat alles tot in de puntjes verzorgd zal uitgevoerd worden.

Maak een afspraak voor advies.

Een goed gelegde vloer is een mooie basis voor de rest van uw inrichting. Hierbij kan gedacht worden aan perfect aansluitende en bijpassende wandtegels. Dit kan in de badkamer en in de keuken maar ook in uw garage of poolhouse. Op deze manier zorgt Manhaeve Bjorn ervoor dat de tegelwerken in en rond uw huis één geheel vormen.

Neem gerust contact op met Manhaeve Bjorn voor info op maat & een vrijblijvend adviesgesprek. Bjorn helpt graag meedenken over een gepaste tegelkeuze. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.