Manhaeve Bjorn

Vloerder in West-Vlaanderen.

Als vloerder in de ruime omgeving van Brugge heeft Manhaeve Bjorn al meer dan 10 jaar ervaring in het leggen van allerlei soorten vloeren. Manhaeve Bjorn is intussen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de vloerbranche.

Ze bieden een veelzijdige dienstverlening aan: ze plaatsen tegels in verschillende ruimtes in uw huis, denk bijvoorbeeld aan de badkamer, ze voorzien vloerwerken waar nodig en ze staan ook in voor de aanleg van uw oprit of terras. U kan hierbij voor keramische of natuursteen tegels kiezen. Alle vloerwerken worden tot in de puntjes verzorgd afgeleverd én u heeft een ruime keuze qua tegels voor zowel buiten als binnen.

Maak een afspraak voor advies.

Er zijn tegels in verschillende kleuren, verschillende varianten en dessins. Ook zijn er tegels in diverse maten, zodat u kunt kiezen voor ofwel een klassieke uitstraling met kleine tegels of net voor een moderne touch met grote tegels, bijvoorbeeld van natuursteen. Als u moeite hebt om zelf de knoop door te hakken wat de tegelkeuze betreft, geeft Bjorn graag advies op maat en komt hiervoor graag langs om een gepaste keuze te helpen maken.

Maak een afspraak voor een verkennend gesprek zodat ze bij u thuis de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Dit kan via het contactformulier op de website of telefonisch.